Ετικέτες

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Ο Ειρηνοποιός



Ο Ειρηνοποιός
του David Holman







Μια φορά και έναν καιρό, οι Κόκκινοι και οι Μπλε ζούσαν ειρηνικά μεταξύ τους. Μια γέφυρα ένωνε τις δύο χώρες και οι άνθρωποι επισκέπτονταν ελεύθερα ο ένας τη χώρα του άλλου. Όταν ξαφνικά, μια διαφωνία διέλυσε τις σχέσεις των Κόκκινων και των Μπλε και ένας τρομερός πόλεμος ξεκίνησε. Για να σταματήσουν τον πόλεμο, όρθωσαν έναν τοίχο καταστρέφοντας τη γέφυρα.

Η Σιμπ, μια νεαρή Κόκκινη εμφανίζεται μπροστά στον τοίχο με τα ζογκλερικά της μπαλάκια. Φαίνεται ότι δυσκολεύεται να μάθει και η ώρα του Φεστιβάλ πλησιάζει. Η φύλακας του τοίχου δε διευκολύνει την κατάσταση, καθώς προσπαθεί να την απομακρύνει από τον τοίχο λέγοντας φοβερά πράγματα για τους Μπλε που κατοικούν στην απέναντι μεριά. 
Η Σιμπ αστειευόμενη εκνευρίζει την Φύλακα, η οποία
ρίχνει τα μπαλάκια των ζογκλερικών στην άλλη πλευρά του τοίχου. 

Ξαφνικά, ένα μουγκρητό από την άλλη πλευρά απομακρύνει την Φύλακα. Η Σιμπ γεμάτη περιέργεια παραμένει καθώς βλέπει έναν από τους Μπλε να εμφανίζεται πάνω από
τον τοίχο. Ο Μπλούι επιστρέφει τα μπαλάκια και μια φιλία γεννιέται.

Η Σιμπ ανακαλύπτει ότι ο Μπλούι είναι ο καλύτερος ζογκλέρ των Μπλε και του ζητάει να της μάθει ζογκλερικά. Ο Μπλούι συμφωνεί, με τον όρο να του μάθει χορό. Η Σιμπ όμως είναι ακόμη χειρότερη στο χορό από τα ζογκλερικά. Σε λίγο έρχεται η Φράνι, μια άλλη Κόκκινη, για να δει τι κάνει η Σιμπ. Η Σιμπ της ζητάει να μάθει χορό στον νέο της φίλο. Η Φράνι παρόλο που φοβάται, συμφωνεί. 

Το μάθημα ξεκινάει, αλλά με τον τοίχο ανάμεσά τους είναι απίθανο να μάθει ο Μπλούι να χορεύει. Αποφασίζουν
να γκρεμίσουν ένα μέρος του τοίχου για να έρθει ο Μπλούι στη μεριά των Κόκκινων.

Χωρίς τον τοίχο η Σιμπ και ο Μπλούι μαθαίνουν πολύ γρήγορα να χορεύουν και να κάνουν ζογκλερικά. Η Φύλακας επιστρέφει για να ελέγξει τον τοίχο. Ο Μπλούι
κρύβεται, ενώ η Σιμπ και η Φράνι χτίζουν τον τοίχο...












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.